Square
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boëte Kieke – Openluchtbioscoop in Arcen

25 augustus 2023 - 20:15 - 23:15

Gratis

BOËTE KIÉKE 25-08-’23 IN ARCEN

Op vrijdagavond 25-08-2023 organiseert Stichting Franz Pfanner Huis-Podium Pfanner samen met De Nieuwe Scène uit Venlo voor de twee-de maal Boëte Kiéke. Boëte Kiéke is een filmactiviteit voor jong en oud op een groot scherm op het Burgemeester Gubbelsplein (Kerkplein) te Arcen.
Het programma van Boëte Kiéke bestaat uit een optreden van Vocal-group Avolon uit Arcen als voorprogramma en de feelgoodfilm Le Sens de la Fête als hoofdprogramma.
Le Sens de la Fête (C’est la vie) is een film voor alle leeftijden. De film is een warme en subtiele feelgood movie over een cateringbe-drijf dat het beste probeert te maken van een chique Franse bruiloft in een 17e-eeuws kasteel.
De toegang is gratis. Iedereen is welkom. Aanmelden is niet nodig. De organisatie zorgt voor zitplaatsen en een sanitaire voorziening. Op het plein is geen horeca aanwezig. U mag voor eigen gebruik iets meenemen.
Bij slecht weer gaat deze activiteit niet door. Hou hiervoor de web-site www.franzpfannerhuis.nl en onze Facebookpagina in de gaten!

Het programma

19.45 uur : Inloop
20.15 uur : Start met optreden Vocalgroup Avolon uit Arcen onder leiding van dirigent Sandra Halmans en aansluitend de vertoning van de film Le Sens de la Fête (C’est La Vie).
23.15 uur: Einde

Gegevens

Datum:
25 augustus 2023
Tijd:
20:15 - 23:15
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Franz Pfanner Huis
E-mail
franzpfannerhuis@home.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Kerkplein – Burg. Gubbelsplein
Burgemeester Gubbelsplein
Arcen, Nederland
+ Google Maps