Adventsconcert Con Brio (2)

Square

Zoals wij reeds in een eerder berichtje aangaven, is Con Brio druk bezig met repeteren voor het adventsconcert op zondag 17 december.
Dit adventsconcert zal plaatsvinden in de kerk te Broekhuizenvorst. Wij zingen in verschillende samenstellingen.
Zo zullen er enkele liederen ten gehore gebracht worden door het gehele koor.
Daarnaast zijn er ook nog 2 kleinere groepjes, te weten: de Carol Singers en een ander kleiner groepje, mannen en vrouwen.
Allen maken deel uit van het grote koor.
Voor diegenen die het nog niet weten: de Carol Singers zijn koorleden die rond kerst, kerstliederen bij bijzondere gelegenheden op aanvraag ten gehore brengen.
Het geheel zal onder de muzikale leiding staan van onze dirigent, Marcel Kuepers, Hij weet ons al bijna 8 jaar te inspireren om ieder keer weer een mooi concert op de bühne te zetten.
Op piano zullen wij ook deze keer weer begeleid worden door Oksana Bos – Baljva.
Oksana is geboren in 1975 in Naltsjik, de hoofdstad van deelrepubliek Kabardino-Balkaria van de Noord-Kaukasus regio, in het zuiden van Rusland. Op zesjarige leeftijd begonnen haar eerste serieuze privé-pianolessen. Na de muziekschool volgde zij het beroeps-muziekcollege, daarna de conservatorium opleiding. Piano werd haar hoofdvak, waarbij o.a. compositie en arrangeren verplicht waren. Zij kreeg het diploma: pianiste, piano-docent en concertbegeleiding.
Daarnaast zal het geheel luister worden bijgezet door het muziekgezelschap Musica Mosa waarover meer in de volgende uitgave van “DE MINI KOERIER”.

logo copy