Prettige Kerstdagen en een gezond en gelukkig Nieuwjaar

Square

Nu we dit stukje aan het schrijven zijn heeft het adventsconcert in de kerk H. Naam Jezus nog niet plaats gevonden.
Wel hebben we op zondag 10 december een groot gedeelte van ons adventsprogramma gezongen in het Missiehuis te Steyl. Op verzoek van Zangvereniging Vriendenkring hebben we een bijdrage geleverd aan hun mooie concert.
Al glibberend, vanwege de al langzaam weg dooiende sneeuw, zijn de leden van Con Brio toch richting Steyl gegaan en gelukkig allemaal heelhuids aangekomen.
Te horen aan alle positieve reacties achteraf, hebben wij ons uiterste best gedaan en hebben we mooi gezongen. De toehoorders, die in grote getale aanwezig kwamen luisteren, waren zeer tevreden en onze dirigent ook. Gelukkig!
Het komend jaar wordt voor Con Brio een bijzonder jaar. Con Brio bestaat dan 40 jaar. Daar gaan we extra aandacht aan besteden. De jubileumcommissie is al maanden druk in de weer om het een en ander voor elkaar te krijgen. Er staan een aantal speciale activiteiten op de agenda maar daar in het nieuwe jaar meer over.
Con Brio wenst u allen een gezond, vredig en muzikaal 2018 toe.
Namens Con Brio
Marianne Mensink