Lezing opticien

Square

Woensdag 7 november om 14.00 uur Opticien Kruytzer in het Brouwershuis

Mijn naam is Margo Kruytzer en ik ben eigenaresse van Kruytzer Optiek en Optometrie. Op woensdag 7 november kom ik u graag vertellen waarom het belangrijk is om uw ogen regelmatig te laten controleren.

Wij zien dat er steeds meer aandacht is voor oogzorg en gezondheid, maar dat de wachttijden bij de oogartsen in de regio langer worden. Kruytzer Optiek en Optometrie is al jaren actief in de oogzorg en beschikt over de volledige apparatuur die nodig is om een goed algeheel oogonderzoek uit te voeren naar de gezondheid van de ogen. Net als in het ziekenhuis, maar dan zonder wachttijden. Onze optometristen zijn opgeleid en bevoegd om de gezondheid van uw ogen te beoordelen. Gezonde ogen zijn ontzettend belangrijk in ons dagelijks functioneren. Iedereen kan te maken krijgen met oogklachten of verminderd zien. Zeker als je ouder wordt.

Ook lopen sommige mensen extra risico op het ontwikkelen van een oogziekte, bijvoorbeeld als deze in de familie voorkomt. De meest voorkomende oogaandoeningen zijn glaucoom (verhoogde oogdruk), maculadegeneratie, staar, diabetische retinopathie en droge ogen. Door dit vroegtijdig te signaleren, kunnen de gevolgen zoveel mogelijk beperkt worden.

De lezing zal 1 ½ tot 2 uur duren met halverwege een korte pauze. Het belooft een interessante, leerzame middag te worden.

De koffie/thee wordt U aangeboden door de KBO. Aan deze middag zijn verder geen kosten verbonden, I.v.m. het klaarzetten van de stoelen en de koffie willen we graag van U horen of U aanwezig bent op deze middag.

Opgeven kan telefonisch tot uiterlijk maandag 5 november bij Paula Keltjens, Toon Peetersstraat 9, Broekhuizenvorst, tel:077- 4632423 of per e-mail paula.keltjens@ziggo.nl Ook kunt u zich natuurlijk ook persoonlijk aanmelden.