Voltige Horst aan de Maas

Square

Eerste wedstrijd Voltige
Afgelopen zondag 17 maart was het dan zover. De Voltige afdeling van onze vereniging (Voltige Horst a/d Maas) nam voor het eerst aan een officiële wedstrijd deel. Met drie teams reisden we af naar Asten. Het was een hele belevenis voor de voltigeurs. Ook voor de paarden Rexton en Duncan was dit het officiële debuut. Eindelijk konden de teams, na de vele trainingsuren hun kunnen laten zien. Ieder team had een eigen thema, wat ook in de wedstijdkleding en schmink terugkwam. Twee teams startten in de klasse BB, waar een 3de en 5de plaats behaald werden. Team 1 startte in de klasse B en behaalde hier een tweede plek! Een mooie prestatie op deze eerste wedstrijd. We kijken uit naar onze volgende wedstrijd bij de Peelbergen in Kronenberg op zaterdag 18 mei.
Klasse BB
3de plaats Voltige Horst a/d Maas 3: Hanne Kleeven, Liena Verheijen, Lise Arts, Myrthe Coenders, Emma Lenssen, Marieke van Bladel. Paard Rexton, longeur Karlijn Schuurmans.
5de plaats Voltige Horst a/d Maas 2: Tara van Druenen, Pleun Verheijen, Elin Snelting, Liene Kleeven. Paard Rexton, longeur Karlijn Schuurmans.
Klasse B
2de plaats Voltige Horst a/d Maas 1: Floor Dings, Marielle Peeters, Bo Endevoets, Mayke Hoeymakers. Paard Duncan, longeur Leanne van de Goor.

logo ruiterclub-1.jpg 9-0.jpg