Concert op de Zaterdagavond

Square

Concert op de Zaterdagavond met Maastricht Society of Music String Quartet
Het MSM String Quartet, een kwartet van jonge, ambitieuze muziektalenten brengt een sprankelend zomers concert op zaterdagavond 30 juli 2022 om 19:30u in het Franz Pfanner Huis, Park Klein Vink te Arcen.
Op het programma staan onder andere de Hongaarse Dansen van Brahms, Liebestraum van Liszt, delen uit de Vier Jaargetijden van Vivaldi, alsook stukken van Mozart, Chopin, Dvořák, Schumann en een aantal andere bekende componisten. Muziek die zeer zeker goed tot z’n recht komt in de geweldige akoestiek van het Franz Pfanner Huis. In het verleden was het kwartet tot groot genoegen van zeer veel bezoekers, daar reeds eerder te gast.

Het MSM Ensemble bestaat uit zes muzikanten, die na hun studie aan de conservatoria in hun geboorteland elkaar ontmoetten op het conservatorium in Maastricht en zich in 2015 verenigden tot de MSM. Sindsdien hebben zij op meer dan 100 kamerconcerten en speciale evenementen in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland gespeeld en wonnen zij dit voorjaar de publieksprijs in het kader van de Music Award Maastricht 2022.

In Arcen treden op Nikita Akulov (1e viool) , Dimitry Astashka (2e viool), Gohar Mkhitaryan (viool) en Stanislav Degtiarev (Cello).

De entree bedraagt 14 euro inclusief consumptie, contant te voldoen bij binnenkomst (geen pinmogelijkheid). Reserveren via reserveren@franzpfannerhuis.nl
Nadere info 077-4732279 b.g.g. 0615885603