Passie-Pasenconcert bij Podium Pfanner

Square

KAMERKOOR LIMBURG MET PASSIE EN PERFECTIE

Het Kamerkoor Limburg, een gemengd ensemble bestaande uit 22 leden, brengt op 2 april om 11:30 uur op Podium Pfanner in MFA de Schans, Burgemeester van Soest- Jansbekenplein 3 in Arcen een Passie-Pasenconcert met prachtige sfeervolle koormuziek van moderne Amerikaanse en Scandinavische Componisten.
Voor Kamerkoor Limburg moeten zangers en zangeressen zich voor ieder project opnieuw inschrijven, auditie doen en de muziek thuis instuderen. Vervolgens wordt in een kort tijdsbestek met een aantal repetities de composities ingestudeerd. Concerteren deed het koor in Europa in het Franse Embrun, in Tallinn in Estland en het Duitse Bad Staffelstein maar ook in Amerika in New York, Washington, Philadelphia en Salt Lake City. En natuurlijk in Arcen.
Initiatiefnemer Dion Ritten is nog altijd nauw als dirigent aan het projectkoor verbonden. Dankzij zijn wereldwijde netwerk lukt het iedere keer weer het publiek te verrassen met nieuwe composities en bijzondere concerten.
Pianiste Veron Jongstra begeleidt het koor niet alleen op sublieme wijze op piano maar zingt zelf ook mee. Tevens zal zij op piano een aantal solowerken uitvoeren.
reserveren@franzpfannerhuis.nl Nadere info 077-4732279 b.g.g. 0615885603
Entree € 15 inclusief koffie/thee in de pauze.
Reserveren: reserveren@franzpfannerhuis.nl
Nadere info 077-4732279 b.g.g. 0615885603

FP-concert-kopie-3.jpeg