Moederdagconcert op de Zondagochtend

Square

Op 14 mei 2023 om 11.30 uur vindt een bijzonder benefietconcert plaats in gemeenschapshuis De Schans in Arcen. Tijdens het vorige concert in september 2022 zong Sophia samen met Kamerkoor Cantate uit Venlo al de sterren van de hemel. Ditmaal vult het koor uit Kyiv het gehele programma.
In het programma Licht van de hele wereld bezingt het koor de kracht van de geest, als een licht in de duisternis. Het programma omvat 500 jaar koorgeschiedenis en laat ons de samenhang en het onderscheid tussen de muziek van onder meer Di Lasso en Diletsky, Bruckner en Koshyts en Penderetsky en Petrichenko horen.
Wilt u verzekerd zijn van een plaats wordt geadviseerd tijdig te reserveren via reserveren@franzpfannerhuis.nl
Voor meer info zie de kalender elders op deze site.

Groepsfoto-Korenfestival-Toledo-2022-1.jpg FP-concert-kleinst-0.jpeg