The most wonderful time of the year met Vocalgroup Angels Rule

Square

Bijna Kerst Concert met Angels Rule in Arcen

Op 17 december om 19.30 uur kan het publiek bij Podium Pfanner in MFA de Schans in Arcen genieten van het speciale Bijna Kerst Concert “The most wonderful time of the year”.

Vocal Group Angels Rule met de kenmerkende vierstemmige zang van Anneke Miggiels, Marlies Driessen, Caroline Ermers en Roel Verheggen brengt prachtige Kerstsongs, afgewisseld met ander repertoire. De begeleiding is in handen van gitarist Maarten Jung.

Het is de 2e keer dat Angels Rule een kerstoptreden in Arcen verzorgt. Eind 2021 was deze vocalgroup met een akoestisch en hartverwarmend concert al te gast in het Franz Pfanner Huis. De reacties uit het publiek zijn aanleiding voor een nieuw optreden.

FP-concert-Vocal-Group-Angels-Rule-kopie-5.jpg