Kerstbijeenkomst Blijven Vertellen

Square

KERSTBIJEENKOMST IN KAPEL ST. PAUL IN ARCEN

Op vrijdagavond 22 december 2023 vindt onder begeleiding van pastor Piet Linders een Kerstbijeenkomst plaats van 19.30 – 20.30 uur in de Kapel van Missiehuis Sint Paul (Klein Vink), Mariannhilldreef 1 in Arcen. De organisatie is in handen van stichting Franz Pfanner Huis/Podium Pfanner.
Ten tijde van de zonnewende hebben mensen, warm ingepakt bij een vuur of verwarming, vaak de behoefte om tot bezinning te komen. Dat is nu zo en dat was in vroeger tijden net zo. Oude woorden worden in een sfeervolle bijeenkomst in korte moderne vertellingen weer tot leven gewekt met herkenbare en hedendaagse betekenis, maar met de oeroude boodschap van toen.
U wordt van harte uitgenodigd voor deze sfeervolle bijeenkomst met kerstliederen, gezongen door Loes en Guido Willems onder muzikale begeleiding van Anne-Marie van den Bercken op dwarsfluit.
Entree is vrij, vrije gaven zijn welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig.
De organisatie is in handen van stichting Franz Pfanner Huis/Podium Pfanner.

FP-kerstbijeenkomst-kopie3.jpeg