3e Aankondiging van Adventsconcert d.d. zondag 17 december 2017

Square

Derde aankondiging Adventsconcert verzorgd door Con Brio.

De vorige keer hebben wij het een en ander verteld over het aanstaande concert wat Con Brio geeft op zondag 17 december om 14.30 uur in de kerk te Broekhuizenvorst.

In het stuk is aangekondigd dat het Blokfluitensemble Musica Mosa haar medewerking verleent.

Wie of wat is Musica Mosa? Dat gaan wij nu uitleggen.

Het blokfluitensemble Musica Mosa bestaat uit 19 enthousiaste blokfluitspelers uit de regio Noord-Limburg.
Zij bespelen diverse type blokfluiten (van sopranino tot contrabas).
Er wordt wekelijks met veel plezier gerepeteerd onder leiding van Hanne Marie Janse in Kunstencentrum Venlo.
Het repertoire is zeer gevarieerd. Behalve muziek uit alle tijden (Renaissance t/m 21e eeuw) wordt er ook graag eens een uitstapje gemaakt naar wereldmuziek of andere muziekstijlen.
Het ensemble verzorgt regelmatig optredens in de regio Venlo – Venray. Con Brio is erg blij dat deze groep haar medewerking verleent waardoor het concert nog mooier zal worden.

Hanne- Marie Janse heeft voor docerend musicus aan het conservatorium in Maastricht en voor uitvoerend musicus in Zwolle gestudeerd. Momenteel speelt ze in twee ensembles (blokfluitensemble Lunet en het Zephyrustrio) waarmee ze regelmatig optreedt. Hierbij maakt ze gebruik van een verzameling van meer als 30 verschillende blokfluiten.
Hanne Marie geeft muzikaal leiding aan diverse ensembles in de regio (o.a. blokfluitensemble Musica Mosa in Venlo en blokfluitensemble Syrinx uit Horst).
Ze vindt het mooi om te zien hoe het samen musiceren mensen verbindt en energie en vreugde geeft.