St. Nicolaasgilde

Square

Vrijwilligers in het zonnetje!
Op zondag 10 december worden in onze parochiekerk van de H. Nicolaas alle vrijwilligers in het zonnetje gezet. De Hoogmis van half elf staat al in het teken van de vrijwilligers en aansluitend is er een ongedwongen bijeenkomst onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers. Natuurlijk is iedereen welkom op deze informele bijeenkomst van ons St. Nicolaasgilde.

Het St. Nicolaasgilde is opgericht in 1998, na de grote renovatie van het interieur van de kerk. Tot dit geëerd lichaam behoren al diegenen die zich op vrijwillige basis en met grote regelmaat bezig houden met het onderhoud van de kerk, zowel binnen als buiten, zijnde de schoonmaakploeg, de leden van het kerkkoor, de kosters, de lectoren, de avondwakewerkgroep alsook de woorddienstwerkgroep, de assistenten bij uitvaarten, de koperpoetsers en de wasverzorging, de onderhoudsploeg van het kerkhof, de bloemen- en versiergroep en de bouwers van de kerststal.