Dorpsinloop in de Naesenhof

Square

Dorpsinloop Broekhuizen – Broekhuizenvorst

Vrijdagmorgen 03 november j.l. om 10.00 uur is onze dorpsinloop in de huiskamer van de Naesenhof met succes van start gegaan.

Al kort na de opening waren er zo’n 16 gasten aanwezig om, onder het genot van een kopje koffie/thee, eens een kijkje te komen nemen. Al snel was het een gezellige bijeenkomst en werd er het nodige gepraat en besproken.

Leuk was het om te zien dat enkele gasten gewoon zaten te handwerken en daar anderen bij betrokken. Anderen gingen samen een gezelschapsspelletje doen. Een nieuw, uit het verre oosten afkomstige spel “Carrom” , werd enthousiast gespeeld, waarbij het er soms fanatiek aan toe ging.

De dorpsinloop is iedere vrijdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur.
Iedereen is welkom, dus graag tot vrijdag!

image