Programma Zij aan Zij November/December

Square

Programma Zij aan Zij voor november en december.
1 november: Lezing over ouderenmishandeling.
Er rust een groot taboe op ouderenmishandeling.
Er over beginnen is moeilijk, of je nu de mantelzorger, een familielid of het slachtoffer bent. Ouderenmishandeling komt vaker voor dan je denkt en ook heel vaak in de relationele sfeer.
Deze avond begint om 20.00u in de kleine zaal en wordt verzorgd door mevr. Ingrid Hensenich.
15 november: Spellenavond.
Deze avond heeft een andere invulling gekregen zoals jullie zien. Voor het sieraden maken was niet zoveel animo en omdat we onlangs ook al sieraden erbij hadden ( Sfeerwinkel ) hebben we besloten dit te laten vervallen. Voor de spellen wordt gezorgd en jullie zijn weer welkom om 20.00uur in de kleine zaal.
29 november: Sint kienen.
Zoals gewoonlijk wordt deze avond weer verzorgd door onze Sinterklaas werkgroep. Ieder jaar verrassen ze ons weer met prachtige prijzen!!! Om 20.00uur zitten zij er klaar voor in de kleine zaal, jullie ook?
13 december: Kerstavond door de werkgroep.
De Kerstavond en tevens de afsluiting van het jaar.
Er zal weer een mooi gedicht worden voor gelezen en gedurende de avond zullen we lekkere hapjes geserveerd krijgen. Angelique Hesen uit Horst zorgt voor de muzikale omlijsting op deze gezellige Kerstavond. We beginnen om 19.00u in de “Binnenplaats” van het Brouwershuis.