Lezing Veilig thuis

Square

Op woensdag 7 februari is onze eerste KBO middag in het nieuwe jaar. Deze vindt plaats in ’t Dörp in Broekhuizenvorst en begint om 14.00 uur.
We beginnen deze middag eerst met een korte uitleg van 15 minuten door de SamenUitBus. Zij komen ons iets vertellen over hun activiteiten en hoe je hieraan kunt deelnemen.

Daarna is het woord aan Harry de Ridder onze vrijwillige ouderadviseur. Hij gaat deze middag een lezing/ presentatie verzorgen met als thema: Veilig thuis. Wat komt er deze middag zoal aan de orde: o.a. valpreventie, babbeltrucs / fishingmail, brandpreventie en inbraakpreventie.
Er wordt verder ingegaan op zelf aan de slag gaan: wat kun je doen in je woning. Het belooft een interessante, leerzame middag te worden.

De koffie/thee wordt U aangeboden door de KBO. Aan deze middag zijn verder geen kosten verbonden, I.v.m. het klaarzetten van de stoelen en de koffie willen we graag van U horen of U aanwezig bent op deze middag. Opgeven kan telefonisch tot uiterlijk zondag 4 februari bij Paula Keltjens, Toon Peetersstraat 9, Broekhuizenvorst, telefoonnummer 4632423 of per e-mail paula.keltjens@ziggo.nl Ook kunt u zich natuurlijk persoonlijk aanmelden.