Seizoensopening

Square

Op paasdag is weer de seizoensopening.
De kuikentjes komen uit het ei, ook bij de Locht. ook is er een speurtocht voor de kinderen met een kleine beloning.
Ook worden er 16 schilden die op het kiosk zijn geplaatst onthuld. dit gebeurt door leden van de dorpsraden van de betreffende dorpen. Deze schilden zijn gemaakt door onze vrijwilligers. Op ieder schild staat iets van het dorp.
Verder wordt er een schilderijententoonstelling geopend “Couleur Locale” Schilderijen gemaakt door de schildersclub Het Brouwershuis. Opgericht door wijlen Toon van de Ven. Orque de Barbarie zorgt voor Franse muziek met nog enkele kleine orgeltjes. Er is een typische Franse lunch te koop.

Op tweede paasdag zijn de kuikentjes er natuurlijk ook nog.
Ook zijn er dan de verschillenden ambachten, zoals spinnen, houtbewerken, smeden en nog veel meer.