Activiteitenstop Franz Pfanner Huis Arcen t/m half mei 2020

Square

Het Franz Pfanner Huis heeft vandaag besloten om het Passieconcert op de Zondagochtend op 29 maart niet door te laten gaan. Ook de Meditatiebijeenkomst op Goede Vrijdag (10 april) en de expositie De Maasduinen, ruggengraat van Noord-Limburg (gepland van 4 april tot en met 24 mei) inclusief de al geplande groepsbezoeken zijn afgelast. De vaste bezoekers van het Franz Pfanner Huis worden tijdig geïnformeerd over de volgende activiteit in het Franz Pfanner Huis. Het bestuur volgt hiermee de algemene maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te beteugelen.

Het resterende programma 2020 van het Franz Pfanner Huis laat het helaas niet toe om voornoemde activiteiten later in het jaar te houden. In overleg met Kamerkoor Cantate wordt gezocht naar een nieuwe concertdatum in het volgende seizoen. Ook voor de expositie De Maasduinen, ruggengraat in Noord-Limburg, zal naar een alternatief worden gekeken.

afgelast-kopie-2.jpg