Huisartsenpraktijk Coronavirus

Square

Huisartsenpraktijk Lottum-Broekhuizen
Nieuws aangaande corona-virus

Wij willen u graag via deze weg berichten over de maatregelen die ook wij hebben moeten treffen aangaande de uitbraak van het Corona virus. Uiteraard vindt u op onze websitesite altijd de meest actuele informatie.
Om de gezondheidsrisico’s voor onze patiënten en die van onszelf zo klein mogelijk te houden hebben wij een aangepaste werkwijze. Om een afspraak te maken dient u zoals altijd tevoren te bellen met de assistente. Wij proberen alle vragen zo veel mogelijk telefonisch af te handelen. Indien het toch noodzakelijk is dat de huisarts u onderzoekt, wordt u op een speciaal spreekuur gepland waarbij voorzorgsmaatregelen genomen kunnen worden en de huisarts persoonlijke beschermingsmiddelen draagt. Tevens worden huisbezoeken beperkt tot enkel de ernstig zieke patiënten.
Reguliere afspraken, afspraken bij onze praktijkondersteuners en op het assistente-spreekuur worden ook zoveel mogelijk verzet of telefonisch afgehandeld.
De uitdeelpost van apotheek Maasdorpen is voortaan alleen in de ochtend geopend van 8.30-11.00u. Houdt onze site in de gaten voor actuele wijzigingen.
Kijkt u bij vragen aub eerst op de websites van het RIVM, de GGD en Thuisarts.nl voordat u de praktijk of de HAP gaat bellen. Zo houden we de lijnen vrij voor de meest dringende zorgvragen.
Wij hopen op uw begrip om de uitzonderlijke situatie waarin we ons bevinden met z’n allen zo goed mogelijk door te komen.