Week van de Goede Doelen 2020 (3)

Square

Aan alle inwoners van Broekhuizen en Broekhuizenvorst
Iedereen kent wel in zijn omgeving een persoon met een handicap. Ik had ooit een kind in mijn klas en zijn broer behaalde een gouden medaille op de Olympische Spelen voor gehandicapten. Dat was fantastisch voor hem, zijn familie en het hele dorp. Niet iedere gehandicapte hoeft een gouden medaille te halen. Maar geef ze wel het plezier om te kunnen sporten, vrienden te maken, contacten te leggen, kortom erbij te horen.
Ieder fonds, iedere stichting verdient onze financiële steun. Zij werken voor ons, ons welzijn, onze gezondheid. Ook u wil graag goed geholpen worden als er een ziekte aan uw deur aanklopt. Toch?
Dus geef royaal aan de Goede Doelen Actie. Deze wordt gehouden is de Goede Week voor Pasen.
De werkgroep.