Concert op deZondagochtend – Onderweg naar Vrede

Square

Tijdreizigers – Onderweg naar vrede

Nard Reijnders en Edwin Schimscheimer geven samen met de sopraan Maaike Widdershoven een concert op zondagochtend 5 juni 2022 om 11.30 uur in het Franz Pfanner Huis, Park Klein Vink te Arcen. Zij gaan samen op reis met als missie in deze onzekere tijden om met muziek de vrede te vieren. Muziek verbindt en verbroedert.
Het concert heeft een zeer gevarieerd programma van klassieke- en lichte muziek met poëzie. Repertoire o.a. : Giacomo Puccini, Claude Debussy, Leonard Bernstein, Nelson Mandela, Toon Hermans als ook een Oekraïens lied en meer werken over vrede.
De entree bedraagt 14 euro p.p. en wordt bij binnenkomst contant betaald (geen pinmogelijkheid). De concertreis duurt ruim een uur. Er is geen pauze.
Reserveren: reserveren@franzpfannerhuis.nl
Nadere info: www.franzpfannerhuis.nl of tel. 077-4732279 b.g.g. 06-15885603

IMG_3146.JPG