Topconcert Canto Ostinato op 5 augustus bij Kasteel Arcen afgelast

Square

Het geplande concert van Podium Pfanner op zaterdag 5 augustus op het voorplein van Kasteel Arcen gaat helaas niet door vanwege de slechte weersvoorspelling. Het gaat om het concert, waar het muziekstuk “Canto Ostinato” van Simeon ten Holt ten gehore zou worden gebracht door Frank Steijns (beiaardier) en Canto-pianisten Jeroen en Sandra van Veen.

Dit concert zou plaatsvinden in de buitenlucht op de binnenplaats van de Kasteel Arcen in Arcen. Een locatie die een mooie ambiance zou bieden voor deze muzikale ervaring. Echter, om de kostbare vleugels en de rijdende beiaard van de solisten tegen regen te beschermen, is het onvermijdelijk dat we als organisatie de beslissing nemen het concert niet door te laten gaan.

We begrijpen dat dit teleurstellend nieuws is voor bezoekers, die zich net als wij verheugden op dit concert en bieden onze oprechte excuses aan voor het eventuele ongemak dat het annuleren met zich meebrengt. We hebben met veel zorg en toewijding naar deze gebeurtenis toe gewerkt, maar de weersomstandigheden liggen helaas buiten onze controle.
Wij hopen op begrip van iedereen, die dit concert zou willen bijwonen, en kijken ernaar uit hen in de nabije toekomst te mogen verwelkomen op een van onze concerten.

Annulering-concert.jpeg