Kleurplaat Rozenhof

Square

Beste jongens en meisjes

In De Mini Koerier van 25 november komt een kleurplaat van Sinterklaas. Deze kleurplaat mogen jullie zelf heel mooi thuis inkleuren en daarna inleveren bij de Rozenhof in Lottum op vrijdag 26 november a.s. tussen 14.30 en 15.30 uur.

Als je nu al wilt kleuren dan kan je de kleurplaat ook downloaden.

Wij zullen dan deze kleurplaten aan Sinterklaas laten zien en vragen of hij jullie voor al het werk een cadeautje wil geven. Dit cadeautje mogen jullie zondag 28 november 2021 tussen 11.00 en 16.00 uur af komen halen bij de Rozenhof. Wij zullen Sinterklaas vragen of hij misschien zelf tijd heeft om die zondag te komen, maar in ieder geval of hij zijn pietje(s) naar de Rozenhof wil sturen om jullie het cadeautje te geven.


Wij hopen jullie allemaal te zien op vrijdag en op zondag.

kleurplaat.jpg